Diverse cadeaubonnen

Op zoek naar een orgineel en persoonlijk kado? Geef eens een fotoshoot. Het is mogelijk om bij mij cadeaubonnnen te halen van verschillende bedragen. Een volledige fotoshoot kost 50 euro. Je kan dit kado geven, maar je kan ook kiezen voor bonnen vanaf de 10 euro. Hiermee krijgt de gelukkige korting op haar fotoshoot.

In de week van dierendag met uw dier op de foto

Samen met je huisdier op de foto of mooie foto's van je huisdier. In de week van dierendag, 3 oktober tot en met 9 oktober 2011, kost de shoot geen 50 euro, maar 35 euro. Let daarbij op dat een shoot met een dier op locatie gebeurt, hierom vraag ik een extra bijlage voor het opstellen van de studie (10 euro) en een km vergoeding(20 cent per km. volgens google maps).

Zwangerschapsarrangement

Je zwangerschap is een van de mooiste periodes uit je leven. Deze periode is hartstikke leuk om vast te leggen. In de loop van de zwangerschap groeit je buik. Deze groei vastleggen zorgt ervoor dat je er altijd naar terug kan kijken. Dit is mogelijk zo vaak als je maar wilt, maak daarom gebruik van het zwangerschapsarrangement of geef dit kado. De eerste shoot kost 50 euro, iedere shoot die je daarna tijdens je zwangerschap doet kost 35 euro. Dit kan zo vaak als je wilt. Is de baby geboren, kun je kiezen voor een fotoshoot samen met de baby, dit bedraagt dan 40 euro. Dit kan hier of op locatie, let er op, wanneer het op locatie is, op de bijkomende kosten voor het opstellen van de studie (10 euro) en een km vergoeding(20 cent per km. volgens google maps). Tijdens de eerste shoot bespreken we samen hoe je arrangement eruit gaat zien en kijken we nog naar verdere persoonlijke wensen.

Hieronder zet ik nog even op een rijtje wat de kosten zijn:
  • Eerste Fotoshoot 50 euro
  • Alle volgende shoots 35 euro
  • Fotoshoot samen met de baby 40 euro
  • Op locatie komt er 10 euro bij en 20 cent per km. volgens google maps
  • Cdrom met alle foto's 5 euro
  • Extra foto's bewerken 2,50 per foto