Werkwijze


Als je een fotoshoot gaat doen, wil je perfecte foto's van jezelf. Om deze foto's van jouw te schieten kies ik voor een persoonlijke werkwijze. Als je komt voor een fotoshoot bespreken we eerst wat je wensen zijn, of je zelf ideeen hebt over welke poses je wilt. Hierdoor kan ik gerichter foto's maken. Zo kijken we samen naar of je een witte of zwarte achtergrond wil. Het is ook mogelijk om met allebei de achtergronden foto's te maken. Je kan kiezen voor een fotoshoot alleen of met je vriend, familie of vrienden groep.
De shoot deel ik op in 2 sessies, de eerste sessie zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. Waarna we de gemaakte foto's bekijken. Wanneer er een foto is die niet perfect is maar de pose vind je erg mooi, doen we deze nog een keer over. Dit gebeurt in de tweede sessie. deze duurt ongeveer een uur, waarna we nog een keer naar de gemaakte foto's kijken. De shoot duurt in zijn totale tijd ongeveer 3 uur. Het is mogelijk je tijdens de shoot om te kleden, zodat je met meerdere setjes op de foto kan.
Er worden zo'n 100 foto's gemaakt, waarvan ik er 5 bewerk. Mijn streven is dit binnen 3 weken toe te sturen via de mail. Het is mogelijk alle gemaakte foto's die gelukt zijn op een cd-rom te ontvangen, deze krijg je opgestuurd. De kosten hiervan zijn 5 euro. Wil je meer bewerkte foto's hebben dan is dit mogelijk voor 2,50 per foto. DIt omdat in het bewerken erg veel tijd zit.

Locatie

De fotoshoot kan bij mij thuis plaatsvinden of op locatie. Wanneer je met een dier op de fot wilt, is de fotoshoot altijd op locatie. Als je op locatie gebruik wilt maken van de studio, moet je beschikken over een ruimte van 4 bij 6, die goed voor buitenlincht is af te sluiten.
Wanneer je kiest voor een fotoshoot op locatie en we maken gebruik van de achtergrond doeken komt er nog een half uur tot driekwartier bij op de tijd voor het opzetten van de studio. Er worden bij een fotoshoot op locatie ook extra kosten gerekend, 10 euro voor het opzetten van de fotostudio op locatie en een km vergoeding van 20 cent per km berekent met google maps.

Kosten

Hieronder zet ik nog even op een rijtje wat de kosten zijn:
  • Fotoshoot 50 euro
  • Op locatie komt er 10 euro bij en 20 cent per km. volgens google maps
  • Cdrom met alle foto's 5 euro
  • Extra foto's bewerken 2,50 per foto